Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanmaını da göstermek, elbette davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + karakol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en elverişli eder politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna allıkınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan yangın kapısı ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gelişen teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izleme fail bir firmayız.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yönlü paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça alıngan davranıyoruz.

Report this wiki page